Guerrero

Al 2012, després de finalitzar la nostra col·laboració amb les comunitats indígenes zapatistes, vam decidir acompanyar un altre projecte de desenvolupament local a Mèxic, situat a la regió Montaña de Guerrero.

D’aquesta manera, vam treballar fins el 2015 amb el projecte Kahua Sisiki, un projecte d’autogestió de la població enfocada al seu  desenvolupament intercultural i respecte al medi ambient. A més a més de donar suport a les seves principals activitats, el 2013 vam elaborar amb ells un projecte de recolzament pels damnificats de Guerrero per l’Huracà Manuel.

Per altra banda, al febrer del 2015 vam integrar amb els companys de Kahua Sisiki una comissió de drets humans per l’observació i recollida de testimonis sobre la desaparició forçada de 43 estudiants de l’Escola Normal (Raúl Isidro Burgos) a Ayotzinapa. A l’abril del mateix any, vam produir conjuntament amb Llumull Accions Audiovisuals i La Directa “43 Ayotzinapa – Made in Mèxic“, que constava d’una revista i DVD.  En vam fer el retorn a les comunitats indígenes el maig del mateix any.