La Garriga Societat Civil / La Garriga Guerrera

Ja tenim els guanyadors del concurs de relats

El passat 31 de maig es va finalment poder celebrar la trobada amb el jurat per conèixer els guanyadors i finalistes de la 3ª edició del concurs de relats “Trencant murs, obrint pas”.

El tema escollit d’enguany ha sigut “El medi ambient i el futur del planeta”. Han participat en aquesta nova edició els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles Giroi, Puiggraciós, Tagamanent i Pinetons i els IES Manuel Blancafort, Vil·la Romana i Sant Lluís Gonçaga, amb un total de 109 relats presentats. Aprofitem per agrair a tots aquells alumnes i mestres que han decidit participar en el concurs; els relats que ens han fet arribar son tots de qualitat i no ha sigut fàcil decidir el guanyador.

El jurat d’enguany ha estat composat per Francesc Viñas, Gisela Asensio i Berta Andreu, als quals també volem agrair de nou haver acceptat la responsabilitat de dur a terme aquesta tasca.

L’entrega de premis queda ajornada fins a la tardor, quan esperem poder retrobar-nos amb més normalitat.

I acabem amb una frase que podria resumir el que ens han transmès tots els participants  d’aquesta 3ª edició: Si cuidem el planeta, ens cuidem nosaltres.