Presentació del llibre “Trencant murs, oferint paraules”

La representació dels relats guanyadors del concurs literari Murs a càrrec de Nats Teatre, sota la direcció de Joan Monells, va centrar la presentació del llibre “Trencant murs, oferint paraules”, el diumenge 12 de novembre a la tarda al Teatre de la Garriga. Vam lliurar un exemplar del llibre als guanyadors i finalistes. L’acte forma part de la campanya Trencant murs, obrint pas.

L’escriptora Núria Albó, com a presidenta del jurat, va alertar dels moments que viu Catalunya, que ella creia que no veuria un cop mort Franco, mentre que l’alcaldessa Meritxell Budó i la regidora d’Educació, Meritxell Coma, van felicitar la iniciativa i van prometre seguir-la recolzant el proper curs. La temàtica de l’any vinent serà la diversitat. Podeu veure l’acte en aquesta llista de reproducció del nostre canal de Youtube.

Si voleu adquirir el llibre es pot trobar  la Llibreria Strogoff, on us el lliuraran a canvi de la voluntat. Els diners recollits estaran destinats al projecte que fem amb el Lesbos Legal Centre.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *