Presentació

 

Qui som

Som una associació de persones solidàries i compromeses amb la defensa dels drets humans que col·laborem en la sensibilització dels problemes que viuen diverses societats del món.

Després de culminar l’agermanament amb el Municipio Autónomo Rebelde Zapatista el Trabajo de Chiapas (2002-2012), la nostra associació impulsa en l’actualitat un nou acompanyament solidari, ara amb municipis de l’estat mexicà de Guerrero, els familiars dels estudiants desapareguts a Ayotzinapa i també amb la gent víctima de la violència de les guerres a nivell mundial.

Participem a l’Assemblea del Casal Popular la Torre del Fanal i organitzem activitats de suport a la nostra comunitat, com ara l’acompanyament escolar amb l’ajuda de voluntaris. També formem part del Consell Municipal de Cooperació al Desenvolupament de la Garriga.

Amb el nom de la Garriga Guerrera volem fomentar la lliure circulació d’informació (publicacions i vídeos), el debat i el coneixement , la conscienciació social i la mobilització ciutadana mitjançant l’organització de conferències, xerrades, concerts i esdeveniments culturals a la Garriga.

En paral·lel a les nostres activitats de cooperació internacional i donada la situació d’alarma social, econòmica i política al nostre país, La Garriga Societat Civil vol crear un nou marc de coneixement i d’intercanvi allunyat dels punts de vista reduccionistes i interessats de tots els agents (polítics, mitjans de comunicació, institucions, grans corporacions…) que estan en contacte amb el Mercat i el Poder.

Convidem a totes les persones que creguin que cal impulsar un canvi de cicle des de la base de la societat civil a unir-se a aquesta iniciativa, participant en les diferents activitats, aportant idees o compartint els diferents esdeveniments que impulsem.

Contacte

Ens trobareu a:

Casal Popular la Torre del Fanal
Can Noguera 76
La Garriga 08530
Tel 93 732 10 43
lagarriga@societatcivil.org