La Garriga Societat Civil / La Garriga Guerrera

Jornada de visibilització de cures

La crisi sanitària del Covid-19 ha posat de manifest la vulnerabilitat humana : totxs algun dia podem patir algun tipus de dependència i necessitar a una persona que ens cuidi i tingui cura de nosaltres. Tanmateix, al tractar-se d’una tasca històricament associada a les dones, molt sovint són elles qui continuen a assumir-les dins la llar i quan es tracta d’una feina remunerada, és de les més precàries i invisibilitzades. Motiu per el qual avui en dia a Espanya, la majoria de les dones que les assumeixen són dones migrants.
Us convidem el proper dissabte 17 d’octubre a Can Luna per donar visibilitat a les tasques de cura, i interrogar un model de societat que no qüestiona en profunditat les desigualtats lligades al gènere i a l’orígen de les persones i que ha demostrat més que mai que s’ha construït al marge de les necessitats de la vida humana.
Podeu reservar entrada al següent enllaç:
Tots els actes són gratuïts però amb aforament limitat, no és obligatori tenir una entrada però haurem de prioritzar les persones que en tinguin
Us hi esperem amb molta il•lusió !