Murs

 Trencant murs, obrint pas

Al món sovint aixequem murs que fan que la comunicació entre els humans sigui cada vegada més difícil. Moltes vegades per evitar arribar a acords s’aixequen murs que esdevenen infranquejables.

A través de la temàtica “Trencant murs, obrint pas“, pretenem abordar les problemàtiques socials lligades als diferents tipus de murs que construïm entre nosaltres. D’aquesta manera, volem sensibilitzar la ciutadania a aspectes com el racisme, l’exclusió social o el masclisme organitzant activitats i esdeveniments puntuals en el municipi de La Garriga.

Vam començar treballant amb la Companyia Frec a Frec estrenant “Murs“, una obra de teatre social que es va presentar a La Garriga el juliol del 2016. Seguidament, vam decidir tirar endavant els Premis literaris “Murs”, adreçats als estudiants de primària i secundària dels centres d’enseyament de La Garriga. Després d’una primera edició al 2017 en la que vem editar els llibres, se’n va a tornar a fer un  lliurament al 2018.

 

Per altra banda, aquest 2019 hem organitzat l’exposició de fotografia urbana #EllesTambé amb l’objectiu oferir una mirada més propera a les dones que migrent a Europa.